Lindi në Gosë, Kavajë. U internua në Berat e Tepelenë, për shkak se ishte e shoqja e Ramazan Habilit. Aty i vdiqën tre fëmijë dhe njerëz të familjes. Vdiq më 1991.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.