Lindi më 1881, në Kir, Shkodër. Arrestuar më 3 gusht 1946. Më 27 dhjetor 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi fajtor si "armik i popullit", me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike për aq kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 7. Fl. 364-365
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.