Lindi në Zagorë, në vitin 1911. Me vendim nr. 72, datë 10 mars 1951, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjejeje" dhe si "agjent të Jugosllavëvë" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, si dhe humbjen e të drejtave civile.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 234
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.