Lindi në Nivicë të Sarandës, në vitin 1890. U arrestua më 1 tetor 1947, dhe e vendim nr. 276, datë 9 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor". Vdiq në burg, më 10 nëntor 1948.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 399
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.