I burgosur politik. Ka vuajtur dënimin dhe punën e detyruar në kampin e Qafë-Barit. Emri i tij gjendet në shënimet operative të burgut të Qafë-Barit si i burgosur me plane për arratisje.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.