Lindi në vitin 1898, në Luz të Përmetit. Me vendim nr. 64, datë 11 shkurt 1952, Gjykata Ushtarake e deklaroi fajtor se «ka ndihmuar sabotatorët e Maliqit», dhe e dënoi me 5 vjet privim lirie me punë të detyruar, humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit kohë dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 120
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.