Lindi në Vrion, më 18 mars 1919. U arrestua më 26 gusht 1946. Me vendim n 56, datë 31 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi "armik të popullit" dhe "sabotator të pushtetit" dhe e dënoime vdekje dhe konfiskim të pasurisë. Uekzekutua më 8 shtator 1946, në orën 11: 00. Shumë vite pas ekzekutimit, më prill 1984, Plenumi i Gjykatës së Lartë, me vendim nr. 35, vendosi prishjen e vendimit nr. 56, datë 31 gusht 1946 të Gjykatës Ushtarake të Gjirokastrës dhe vendimin nr. 84, datë 5 shtator 1946 të Gjyjatës së Lartë Ushtarake, dhe e deklaroi të pafajshëm.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 347
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.