Lindi më 1907, në Lukovë, Sarandë. Më 1 korrik 1946, me vendim nr. 25, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi «armik të popullit» dhe e dënoi me burgim të përjetshëm dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 69, FL. 30-31, 33, 37, 38.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.