Lindi më 1938, në Vithkuq, Korçë. Më 22 dhjetor 1976, me vendimin nr. 103, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi “për tradhti ndaj atdheut në formën e spiunazhit”, me 15 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet.

 

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 336-337
Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 336-337.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.