Lindi më 1912, në Kulluricë, Sarandë. Më 6 korrik 1951, me vendim nr. 86, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për «strehim e furnizim diversantësh, dhe agjitacion e propagandë», me 12 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet. Liruar me kusht në 18 dhjetor 1956.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 2019
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.