Vojvodë i Vuksanajve. Mori pjesë në Kryengritjen Antikomuniste të Malësisë së Madhe, që shpërtheu në janar të vitit 1945. U arrestua nga forcat jugosllave në Traboin, në shkurt të po atij viti, dhe u pushkatua pa gjyq, bashkë me At Leonard Tagajn  dhe Pjetër Zekun Camajn .

Burimi: «At Gjergj Fishta» në Kishën Katolike Shqiptare të Shën Palit në Rochester Hills, Michigan, më 6 shkurt 2005
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.