Lindi më 1900, në Sarandë. Më 7 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi si "armik i popullit dhe sabotator i pushtetit", me 25 vjet burg. Më 13 korrik 1961, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, dhe heqjen e së drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 255
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.