Lindi më 1930 në Klishar, Gjirokastër. Më 22 tetor 1951, me vendim nr. 5, Gjykata e Lartë e ka deklaruar fajtor për "pjesmarrje në banda të armatosura, pjesëmarrje në spiunazhin e huaj". U dënua me vdekje dhe humbjen e të drejtave përgjithmonë.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2688-2689.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.