Lindi në Tiranë, në vitin 1923. U arrestua më 2 shtator 1946. Me vendim nr. 700, datë 11 shkurt 1948, Gjykata Ushtarake e Garnizonit të Tiranëe e deklaroi fajtor për "spiunazh për forcat anglo-amerikane, duke i dhënë informacione të karakterit politik, ushtarak dhe ekonomik", dhe e dënoi me vdekje.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 157
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.