I dënuar politik. Në vitin 1977, vuante dënimin në Ballsh.

Burimi: "Burgjet dhe kampet e Shqipërisë komuniste", Kastriot Dervishit, ISKK
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.