Lindi në Dardhë. Më 5 qershor 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e
kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq të U. Gj., për motive politike, më 20 gusht 1948.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 297-298
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.