I biri i aktorëve Nikolin dhe Meropi Xhoja. Herën e parë u arrestua në vitin 1962 kur sapo kishte mbushur 18 vjeç. U akuzua për agjitacion dhe propagandë. Pasi doli nga burgu, u ridënua në vitin 1981, përsëri për agjitacion dhe propagandë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.