Lindi më 1901, në Mbrostar, Lushnjë. Më 22 janar 1948, me vendim nr. 25, Këshilli i Gjykatës së Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor se "ka qenë iniciator i formimit të K.Q të Ballit Kombëtar që kishte për qëllim rrëzimin me forcë të pushtetit popullor". Ka qenë në "lidhje me të arratisurit kriminelë lufte brenda e jashtë shtetit dhe me të huaj". U dënua me vdekje. Arrestuar më 24 nëntor 1947.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 623-624
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.