U pushkatua me akuzën që kishte bashkëpunuar me të arratisurin Gjergj Vata duke u cilësuar si një nga më aktivët. I ishte bashkuar për pak kohë Gjergj Vatës dhe më pas ishte dorëzuar dhe ishte lënë i lirë, por, sipas dokumentit të vitit 1946, ai e vazhdoi aktivitetin ilegal dhe u pushkatua në fshatin Lataj, sepse nuk pranoi të tregonte asgjë gjatë procesit.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.