Lindi më 1914, në Shkodër. Marangoz. Zyrtar i lartë komunist, "përgjegjës për krime të shumta gjatë luftës dhe pas saj". Më 16-18 prill 1958, me vendim nr. 1, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut dhe për agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 14, f. 55
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.