Lindi në vitin 1922, në fshatin Konçisht të Beratit. Me vendim nr. 36, 19 prill 1945, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi fajtor se "në fillim ka qenë me lëvizjen e Luftës Nacional-çlirimtare, kurse më vonë ka dezertuar dhe është lidhur me Ballin Kombëtar". "Ka vrarë Loni Dhamon dhe Shaqo Llaqin; ka vrarë, ka plaçkitur popullin; ka zbatuar verbërisht urdhërat e padorënve", dhe u dëna me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 47
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.