Kreu kolegjin saverian në Shkodër dhe më pas punoi si mekanik. U dënua nga regjimi komunist me një akuzë false për sabotazh sikur kishte prishur motorin elektrik të qytetit të Pukës. Pasi e gjykuan dhe e dënuan me tre vjet e detyruan të rregullonte motorin "që kishte prishur vetë". Ndërron jetë i burgosur për shkak të një infarkti.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.