Djali i bajraktarit të Shllakut. U pushkatua më 1946, për arsye se "ka qenë bashkëpunues i Gjergj Vatës", arratisur më datën 22/9/1946 dhe e ka ushqyer atë dhe shokët e tij.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.