Lindi më 1910 ose 1911, në Krujë. Arrestuar pas vrasjes së kapter Rrahman Xhemalit megjithëse nuk ishte fajtor për vrasjen. Më 17 tetor 1946, me vendim nr. 588, Gjykata Ushtarake Krujë e dënoi "si armik i popullit dhe sabotator i pushtetit popullor", me vdekje, konfiskim pasurie. Ekzekutuar më 30 tetor 1946, ora 14:00.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 209
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.