Lindi më 1920, në Juban, Shkodër. Më 20 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi si «kriminel lufte dhe armik i popullit», me 20 vjet burg, konfskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, humbjen e të drejtave elektorale baraz me kohën e ndëshkimit dhe punë të detyruar.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 20, FL. 92-93
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.