Lindi më 1905, në Konestbaltë të Beratit. Më 6 qershor 1945, me vendim nr. 68, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi fajtor si «komandant çete në organizatën e Ballit Kombëtar», dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 336
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.