Lindi më 1886, në Korçë. Është arrestuar më 20 shkurt 1951 dhe ekzekutuar më 27 shkurt 1951.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 196
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.