Lindur në Sarandë. Periudha e internimit 11/19/1950 - 10/31/1953. Sipas vendimit nr 313/5 të Komisjonit të Internim Dëbimeve për internime dhe falje dënimi për persona që zhvillojnë aktivitet armiqësor: “Drejtorisë së Sigurimit të Shtetit, Dega e V-të hetuesia, M. i Punëve të Brendëshme, Mehmet Shehu dt. 1.10. 1953 urdhëroi: lirimin nga internimi mbrenda datës 5 tetor të Theonija Filit, drejtuar Komandës Kampit nr. 5, 6 Tiranë, Tepelenë”.

 

 

Burimi: Arkivi i Ministrisë së Brendëshme, V. 1953, D. 11, F. 1
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.