Lindi në Korçë, në vitin 1916. Më 14 gusht 1963, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe për "vepra terroriste dhe pjesmarrje në banda të armatosura"dhe e dënoi më vdekje, me pushkatim, konfiskimin e pasurisë (pjesën e tij) dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 104-105; F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 128-129
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.