Vëllai i Profi Çokës . Lindi në Tiranë. U shpall «kriminel lufte» dhe «armik i popullit» dhe u pushkatua pa gjyq. Më 4 qershor të vitit 1948, Komiteti Ekzekutiv i K.P. të rrethit të Tiranës urdhëroi sekuestrimin e të gjithë pasurisë së tij.

 

 

Burimi: Gazeta Zyrtare, nr. 65, 14 qershor 1948, fq. 8.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.