Datëlindja: 1933. Vendbanimi: Shkodër, Shkodër. Shtresa: qytetare e mesme. Data e arrestimit: 26 mars 1951. Dënuar: 1 vit. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka marrë pjesë në një rreth kundërshtar dhe nuk e ka denoncuar

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.