Lindi në 1914, në Sarandë. Më 1 korrik 1946, me vendim nr. 25, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi si "armik populli" që ka kryer "këto faje: spiun besnik i fashizmit grek, është përpjekur të sabotojë luftën nacionalçlirimtare dhe të largojë vëllezërit minoritarë nga rruga e vëllazërimit, agjitacion tek partizanët për dezertim, i lidhur me të arratisurit dhe me spiunazhin grek ", me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë të tundshme e të patundshme.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 774; Liria, 19 tetor 1994
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.