U arrestua më 11.10.1949 me akuzën agjitacion dhe propagandë dhe tentativë arratisjeje.

Vdekur në hetuesinë e Korçës nga torturat. Ende nuk dihet ku është varrosur.

Mban titullin “Martir i demokracisë”, sipas dekretit nr.894, nga Presidenti Sali Berisha në 21 korrik 1994 sepse “sakrifikoi jetën e tij në luftë të hapur kundër fazhizmit dhe komunizmit, për një Shqipëri të lirë dhe demokratike”.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.