Lindi më 1925, në Luar, Mallakastër. Më 22 shtator 1945, me vendim nr.143, Gjykata Ushtarake Berat e dënoi "për bashkëpunim me Organizatën e Ballit Kombëtar", me vdekje dhe konfiskim pasurie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 210
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.