E internuar nga Tirana në Kajan të Elbasanit për 5 vite, për motive politike. U internua bashkë me mamanë, motrën dhe vëllanë në vendin ku kishin internuar të atin, ish-kolonelin Dilaver Radeshi, pas daljes nga burgu.

Para internimit, iu nënshtrua hetuesisë, seancat e së cilës i shkaktuan një gjendje të rënduar psikologjike. Iu desh të qëndronte në spital, pa praninë e familjes, e cila u internua në atë kohë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.