Lindi më 1913, në Kuçovë. Më 12 shkurt 1945, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi fajtor se ka qenë «komandant batalioni në Ballin Kombëtar», dhe e dënoi me vdekje dhe sekuestrimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 341
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.