Lindi më 1 mars të vitit 1891, në Verdovë. Me vendim nr. 112, datë 11 qershor 1946, Gjykata e Ushtarake e Korçës e deklaroi "kriminel lufte" dhe "armik të popullit" dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 389
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.