Jurist.Lindi në fshatin Mborje të Korçës, në vitin 1888. U diplomua në Fakultetin Juridik të Romës. U arrestua në dhjetor të vitit 1944 dhe u dënua me 20 vjet burg. U lirua më 1961.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 253
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.