Lindi më 1919, në Fier. Më 9 tetor 1945, me vendim nr. 129, Gjykata Ushtarake e Fierit e deklaroi "armik të popullit dhe kriminel lufte" dhe e dënoi me vdekje, si dhe konfiskim të pasurisë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 66, FL. 15-16
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.