Lindi më 1915, në Nartë, Gramsh. Më 19 nëntor 1945, me vendim nr. 204, Gjykata Ushtarake Berat e dënoi "si armik i popullit" me 20 vjet burg. Më 1947 është arratisur nga burgu ku është ndjekur nga forcat e Sigurimit. Më 1952, së bashku me një person nga Vlora, u rrethua nga forcat e Sigurimit në fshatin Kokël, të Gramshit. U vra në përpjekje me forcat e Sigurimit dhe trupi i tij u nxor në sheshin e qytetit të Gramshit, ku u la 2-3 i ekspozuar për terrorizimin e qytetarëve.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 258
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.