I dënuar i viteve të para. Vuajti dënimin në kampin e Vloçishtit ku sipas dëshmitarëve e mbuluan të gjallë në kanal.

Burimi: https://kujto.al/te-vdekurit-ne-kampet-e-vlocishtit-dhe-te-bedenit/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Skënder Dume: Tmerret në kampin e vdekjes në Vloçisht

Rrëfimi i Skënder Dumes, zbardhur në një raport të qeverisë amerikane paraqitur në OKB, në shkurt Lexo më shumë