Lindi më 1917, në Filat, Çamëri. U arrestua më 20 shkurt 1945. Më 15 tetor 1945, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi fajtor si "kriminel lufte" dhe "armik i popullit", me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 282-283
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.