I arrestuan të atin dhe e internuan në Tepelenë. Kur shkoi të interesohej për babain, e arrestuan dhe atë dhe e torturuan. Njihet si rasti i "Burgut të Koplikut". Është pushkatuar pa gjyq ose ka ndërruar jetë në tortura bashkë me dy persona të tjerë gjatë natës që e arrestuan. Trupat ua hodhën në një gropë septike.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.