Lindi më 1896, në Berat. Më 6 qershor 1945, Gjykata Ushtarake e Beratit e dënoi si «kriminel lufte dhe armik i popullit», me dy vjet burg me kusht. Më 31 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi si «armik i popullit», me vdekje, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave politike e civile. Është pushkatuar më 1948.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.