Lindi më 1895, në Berat. Më 19 prill 1945, me vendim nr. 36, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi "kriminel lufte dhe armik të popullit" dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë së tij të tundshme e të patundshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV, (Tiranë: ISKK, 2016), 412
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.