Lindi më 4 shkurt 1890, në Bujqës të Elbasanit. Me vendim nr. 8, datë 30 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi "sabotator të pushtetit popullor" dhe e dënoi me vdekje.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 371
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.