Lindi më 1915, në Buzëmadhe të Kukësit. Më 13 shkurt 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes së tij pa gjyq për motive politike më 26 shtator 1944. Ishte ndër 21 të vrarët e masakrës së Brigadës V partizane.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 49, FL. 87-88
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.