Lindi më 1917, në Kolonjë. Më 26 mars 1953, me vendim nr. 93, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fator për "tradhëti ndaj atdheut", "pjesëmarrje në bandë" dhe "agjitacion e propagandës" dhe e dënoi me vdekje me pushkatim dhe konfskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 130
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.