Lindi më 1925, në Staraveckë, Skrapar. Arrestuar më 14 korrik 1946. Më 2 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për "formimin e një organizate politike" dhe "dhënien e një ndihmese të madhe për dezertimin nga ushtria", me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë. Ekzekutuar më 2 tetor 1946.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 95-96
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.