Datëlindja: 1922. Vendbanimi: Kadipashaj, Lushnjë. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 4 shkurt 1945. Dënuar: 30 vite. Zbritje dënimi: 15 vite. Akuza: ka luftuar kundër partizanëve dhe për mobilizim të tjerë

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.